Ezer éves történet:

Bejött egy úriember az internet pontba. Hátrament a hátsó terembe (ott vannak az 'eldugott' számítógépek). Majd kb. 15 perc múlva örjöngve rohant a pulthoz, hogy neki ez már rengeteg pénzébe kerül és nem tudott csinálni semmit sem a gépen, és ne képzeljem már azt magamról én kis senki, hogy ő ezért majd fizetni fog. Stb. stb. nem ragoznám milyen szavakkal illetett engem és a helyet....

Hátramentem, hogy megnézzem, hogy mi a gond a géppel, hát a Kedves Vendég egy olyan géphez ült, amin összesen 3 db narancssárga, laminált, A4-es tábla volt a következő felírattal: Ez a számítógép pillanatnyilag nem használható! (egy a billentyűzeten, egy a monitoron egy meg az asztalon) Ezeket a táblákat gondosan félredobta és próbálta bekapcsolni a gépet, ami nem sikerült neki lévén ki volt belezve.

(Megjegyezném, hogy mivel nem tudta beüzemelni a gépet, így a számláló sem indult el.)

-Elnézést, de ez a gép nem használható.

-És azt én honnan tudjam?

-Rá volt rakva 3 db tábla, amire ki van írva 2 nyelven.

-Majd olvasgatom én itt a maguk hülyeségeit?!?!

-Esetleg válasszon egy másik gépet!

-Hogy még azért is fizessek????

és ezzel kiviharzott.

Ilyenkor kell összeszorítani a fogunkat és nem szabad megszólalni, mert ami kijönne....

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmimondtuk.blog.hu/api/trackback/id/tr622332243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása