Vidéki lányok...

 2010.09.30. 09:38

Nagy "kedvenceink" az üzletben a vidéki lányok. Ők azok akik különböző internetes oldalakon, ár megjelölése nélkül, képekkel illusztrálva kínálják bájaikat, magyarul ku**ák. Kevés kivétellel egyikőjük sem egy számítógép-guru, így gyakran segítséget hoznak magukkal a menedzserük személyében. Előfordul az is sajnos, hogy a mi segítségünket kérik, ami meglehetősen kínos is tud lenni. Néhány példa a szemléltetés kedvéért:

-Segíts már, nem tudom mely képeket rakjam fel magamról, szerinted?  (mondanom sem kell, hogy ezek nem télikabátos fotók és volt belőlük több 100)

-Gyere már, nézd már át az adatlapomat, van helyesírási hiba? (ó nem sok, csak 1-2... szavanként (de tényleg) pl.: lezbikús)

-Nem értem ezt a kérdést. Mi az a szexuális beállítottság?

Miután elmondtam, hogy mi az a szexuális beállítottság:

-Jó és ezek mit jelentenek?? (heteroszexuális, homoszexuális, leszbikus, biszexuális)

Utána kerestem, de nem találtam sem a szolgáltatásaink között, sem a munkaköri leírásomban a 'szexuális felvilágosítás örömlányoknak' tételt.

És amikor át akarnak minősíteni madammá:

-Hívd már fel nekem ezt a svájci számot, nem beszélek angolul. Azt kéne megmondani a fickónak, hogy holnap megy 2 lány, várja őket a repülőtérten. -Nem...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmimondtuk.blog.hu/api/trackback/id/tr362334018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása